torstai 2. toukokuuta 2013

Baloo x2

Nyt ois ratsastuspostauksen aika! Mulla ois muutenkin muitakin kuulumisia, mutta en tunge kaikkea tähän yhteen postaukseen.

Tiistaina olin tallilla ja ratsastelemassa. Meijän tunnilta kaikki muut oli perunu, joten mut sirrettiin klo 19 tunnille. Hyvä niin, koska piti pyöräillä kotiin. Menin Baloolla ja valitettavasti hyvästä säästä huolimatta oltiin maneesissa. Onneksi tilaa kuitenkin oli, koska käytössä oli melkeen koko maneesi. Tehtävänä meillä oli pääasiassa vastalaukka. Tehtiin kuitenkin oma verkka aluksi. Ekana sai käyttää käyntiä ja ravia, mutta myöhemmin myös laukkaa. Baloo tuntu ihan hyvältä heti alusta asti. Se haki tuntumaa eikä hötkyilly turhia. Laukassa muutaman kerran innostu, mutta muuten oli hyvä. Välikäyntien jälkeen alettiin nostelemaan vastalaukkaa ja jatkettiin ihan uraa pitkin. Baloo on herkkä vaihtamaan ja lisäksi se kuumuu helposti laukkatehtävissä. Tuli aika monta katkoa, mutta olin tyytyväinen niihin kertoihin kun päästiin vastalaukassa muutamakin kierros. Toisessa suunnassa oli sama tehtävä. Mentiin myös ihan myötälaukkaa ja käytiin ympyröilläkin työskentelemässä. Baloo oli kaikenkaikkiaan kiva :)

Keskiviikkona päätin mennä irtotunnille ja sainkin mennä Baloolla. Oli aivan ihana sää ja tällä kerralla päästiin kentällekin! Mentiin samaa tehtävää, paitsi työskenneltiin vastalaukassa aika paljon myös ympyrällä. Baloo oli parempi kuin tiistaina. Se oli alkuverkan lopussa ihan super hyvän tuntunen ja vähän harmittikin että tuli välikäynnit siihen väliin. Eilen sain jo paljon pidempiä pätkiä vastalaukkaa. Baloo oli myös kivn rento aina hetkittäin. Loppuverkassa Baloo oli kanssa ihan super hyvän tuntunen ja lahjoin sen tunnin jälkeen, koska se oli vaan niin huippu! Kuvat tästä tunnista ja kaikki on kuvannut Eme!! :) Ja anteeks nää rajaukset, mutta mulla oli melkeen koko tunnin aika jäätävä etunoja... Vois opetella istumaan ni heppaki vois olla parempi :)
2 kommenttia: