perjantai 19. huhtikuuta 2013

estehyppelöitä ft Baloo

Menin tiistaisen estetunnin Baloolla. Ja voitte arvata miten ilonen olin! En vaan saa siitä hepasta tarpeeks. Mutta tuntiin:

Baloo meni mua ennen tunnin ja verkassa yritin saada Baloota tosi rauhalliseks. Menin mahollisimman rauhallista ravia ja laukkaa, ja otin muutaman pysähdyksen. Otin vaan kaks verkkahyppyä yhelle kavaletille, koska en halunnut että B keräis energiaa kun siinä on muutenkin ihan tarpeeksi vauhtia. Meitä oli tunnilla yheksän ja mentiin rataa. Ehdittiin tulla rata siis vaan kaks kertaa, mutta onneks molemmat radat meni aika hyvin. En tiiä osaanko selittää kauheen hyvin tätä rataa mutta tässä epätoivonen piirrustus:


ja nyt epätoivoinen selitys: eli tultiin ravissa oikeassa kierroksessa ravipuomit (nuo kolme viivaa tuossa, kuvastaa niitä), sitten nostettiin laukka ja tultiin okseri. Okserin jälkeen tultiin portti mikä on siis tuo vinottain oleva viiva. Sen jälkeen uraa pitkin ja linja jossa noiden esteiden väliin tuli 3-4 askelta. Linjan jälkeen tultiin okseri, jonka jälkeen piti siirtää raviin ja tulla ravipuomit. Selitys on tosiaan aika huippu luokkaa! Toivon että saitte jotenkin edes selvää...

B oli oma energinen ja kuumuva ittensä, mutta tällä kertaa sain sen suht hyvin kiinni. Hypyistä tuli välillä aika hassuja, enkä päässyt niin mukaan, mutta muutama ihan super hyvä hyppykin tuli. Tultiin tuo linja muistaakseni kummallakin kerralla kolmella laukalla. En oikeen osaa selittää enempää joten kuvat (ja videot  tulee myöhemmin erillisessä postauksessa) saa kertoo puolestaan. (antakaa anteeks mun istunnalle...) Kuvat c)Eme!






Voin sanoo että jos mulla olis rahaa ostaisin Baloon heti. Vaikka en osaa mennä sillä läheskään yhtä hyvin kun jotkut, se on vaan niin mun tyyppinen hevonen. En varmaan ikinä oo törmänny tämmöseen hevoseen. Baloolla on pilkettä silmäkulmassa ja se on luonteikas hevonen. Se on osaava koulussa ja esteillä, mutta siinä on haastetta. Yksinkertasesti aivan huippu tapaus

4 kommenttia:

  1. Vooi, näytätte nii täydelliseltä parilta :)

    VastaaPoista
  2. Simppa, meet liian hyvin Baloolla ;oo !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reneee hyvä sun on sanoo ku sä meet sil ihan sairaan hyvin, mut kiitoos! ;D

      Poista