keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

don't stop when it hurts, stop when you'r done

Noniiin, ennen kun alan väsäämään eilisestä ratsastustunnista postausta(tulee varmaan huomenna, viimeistään viikonloppuna), tulin kertomaan muita kuulumisia.

Vaikka jakso alko vasta viime viikolla niin jo nyt on kauheesti hommaa. Lisäks tentin psyka 5 ja siitä pitää tehdä, siis koko kirjasta, 20 sivun tiivistelmä (Y). Eli siis tässä jaksossa mulla on AI5, AI12(luova kirjoittaminen), YH2, FI1, GE3, MAB6 ja sitten se PS5. Äikässä on kirjotusjuttuja samoin luovassa, paitsi ne tehdään lähinnä tunneilla. Mantsasta ei tuu koetta, mutta tehään luonnonkatastrofi uutisista semmonen portfolio. Matikkaan pitäis panostaa ja ois kiva päästä yh ja filsa läpi. Nyt on muutenkin kauheesti kaikkea, ku on synttäreitä(omatkin jo sunnuntaina!!), talleilua, ihmisten tapaamista, risteilyä ja salilla käyntiä. Huhhuh, toivottavasti selviin tän jakson elossa.

Niin tosiaan tänään vihdoin hankin sen salikortin. Käyn ihan tossa lähellä vuosaaren urheilutalolla ja kuukauden verran otin kortille aikaa. Oltiin heti tänään Kristan kanssa salilla. Tein vähän sekalaisia juttuja ja hiki tuli aika nopee pintaan. Voin kertoo joskus tarkemmin ja tehä vaikka erikoispostauksen jostain salikerrasta. Huomenna aamulla about  6:20 ollaan taas Kristan kanssa menossa kuntoilemaan. Nyt ajattelin oikeesti käydä sielä salilla kun kerran korttikin on. Semmosta siis tällä kertaa. Kiirettä pitää ja sitä rataa :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti