keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Missähän sut tehtiin? Tähtien tuolla puolella, muovailtiin huolella.

Keskeytin mun koulujutut hetkeksi ja päätin tulla kertomaan kuulumisia. Viikonloppu meni kaverin synttäreitä juhliessa ja sitten tallilla. Äitienpäivänä meillä oli kotona brunssi ja oli kyllä niiiin paljon kaikkee hyvää syötävää! Tän viikon alku on alkanut aika hyvin, vaikka kokonaisia päiviä oon ahertanut koulujuttujen parissa. Toi sää kuitenkin piristää ja jotenkin mulla on ollut tosi hyvä fiilis. Tosin oon ollu nyt muutamia päiviä kunnon flunssassa.Tänään mulla oli pimeänajo, jonka suoritin vaihtelevalla menestyksellä x) Mutta eiliseen, koska meillä oli ihan huippu ratsastustunti! Mentiin maastoilemaan ja menin Baloolla. B oli maastossa tosi pörheenä. Käynnissä ei meinanut malttaa ja ravissa se pidens ihan hulluna askelta. Laukassa ei melkeen pysyny käsissä ja mutkissa vaihto aina laukan josta innostu vielä enemmän. Mut ei oo ollu kyllä noin hauskaa vähään aikaan! B oli kentällä loppuraveissa kanssa ihan huippu, vaikka ei meinannut malttaa. Olisin voinut jatkaa toisen tunnin perään, se tuntu niin hyvältä. Enää kaks ratastustuntia jäljellä...

Mutta ilouutisia!! Mulla on nimittäin nyt kaksi kesätyötä joten ratsastus jatkuu ens kautena!!! Oon ihan super ilonen Mulla ei oo kauheesti tuoreita kuvia, mutta tässä jotain kännykästä + kuvat niistä mun ostoksista vihdoin (puuttuu kylläkin balleriinat mitkä ostin) :D6 kommenttia:

 1. mut on kyl tehty sini ihan Suomessa :)

  VastaaPoista
 2. eks sun vanhemmat yhtää auta missää kuluis esim just ratsastus?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikeestaan koska oon täysikänen... :// mut riippuu tietty vähän asiasta, et kyl ne autokoulun ja joulun amerikan matkan maksaa esim.

   Poista